Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Арахамія підкреслив, що так чи інакше водою в окупованому Криму будуть користуватися громадяни України.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія погодився б пустити воду в окупований Крим в обмін на повний контроль українського кордону на Донбасі.

Про це Арахамія заявив в ефірі телеканалу "Прямий".

Голову фракції попросили висловити свою позицію щодо ситуації, в якій президент РФ Володимир Путін запропонує піти на поступки щодо Донбасу в обмін на постачання Україною води в окупований Крим.

"Я буду вважати це достатнім компромісом. Я б на таке пішов. Тому що в Криму так чи інакше водою будуть користуватися громадяни України», - заявив Арахамія.

При цьому Росія, за словами Арахамії, повинна буде забрати свої війська з території Донбасу і дати можливість Україні контролювати свій кордон.

«Якщо це буде обмін на те, що вони відходять з усіма своїми збройними формуваннями в Ростов, а ми встановлюємо повний контроль над нашим кордоном. І за це треба подати воду в Крим. Я б на таке точно пішов", - підкреслив Давид Арахамія.

Джерело.

2ogoloshenya