Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

АМКУ дозволив “Епіцентру К” купити агропідприємство “Хмельницьк-Агро”, що входить в структуру корпорації «Сварог Вест Груп».

Про це інформують на сайті Антимонопольного комітету України.

“Сварог Вест Груп” працює в Україні з 2003 року, активи компанії розташовані в Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях. “Сварог” займається рослинництвом, садівництвом, а також молочним і м’ясним тваринництвом. Компанія має в своєму розпорядженні великими зерно-, овоче- і фруктосховища, її земельний банк становить 80 тис. га. 

ТОВ “Епіцентр К” розвиває в Україні мережу однойменних торгових центрів, і теж створене в 2003 році. Найбільшу частку власності компанії має нардеп Олександр Герега. “Епіцентр К” розвиває аграрний напрямок бізнесу з 2016 року. Обробляє понад 120 тис. га у Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській та Київській областях. До складу групи входять 20 тваринницьких ферм і вісім елеваторів загальною потужністю 800 тис. тонн.

За даними Єдиного держреєстру на листопад 2019 року, учасниками ТОВ “Епіцентр К” є Олександр Герега (51, 3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

Статутний капітал ТОВ “Епіцентр К” складає 158 600 000 грн. Його керівником є Петро Михайлишин.

Джерело.

2ogoloshenya