Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Про це націоналіст, доброволець війни з РФ, Руслан Каганець "Комендант" написав на ФБ.

" - Я незнаю який некромант, оживив «політичний труп»  Гени Москаля, і взяв  коментар в нього, з приводу недавніх подій в м. Мукачево,  але до Гени, як до обласного керівника, і як до «бувшого мента»  є запитаня і в нас… 

 Можливо  ти дійсно не знаєш хто стоїть за замовленням і організаціє цієї стрільби, але весь мукачівський кримінал ти знаєш дуже добре.  Вся та дурниця яка творилась в області останні 4 роки, і твориться тепер – і твоїх рук справа! Прямими діями,в одних питаннях, і бездіяльністю в інших…
 Так сталося, що після призначення на керівну посаду в наш край, ти з перших днів побратався з місцевим екс-регіоналом, кримінальним авторитетом  і гвалтівником жінок – «Блюком» (Михайло Ланьо).
 Це ж ти протягував людей з банди Ланя на всі посади які міг, чим укріпив їх позиції при владі на районних рівнях.
 Ти особисто прикривав контрабанду сигарет і наркотиків через  територію Закарпаття.  
 Чому ти забув сказати, як в області тихо замяли ТАКУ САМУ перестрілку на заправці в Солотвино в якій вбили так званого «джокія» і підстрелили «пітя» (обоє мукачівські, з банди Ланя). Це ж ти з «пітьом» невдовзі сів на «тему» крадіжок з нафтопроводу.

Це за твоїм наказом мусора «замяли по тихому» замовне убивство  «комерса» прямо в підїзді багатоповерхівки в місті Тячево в липні 2017 року, бо ти знаєш до кого він мав відношення…

 Я памятаю ,як горів під твоє дупою стілець в кабінеті, коли столичні СБУшники, без єдиного мента з області, «розкидали» вашу з Ланьом схему «приватного кордону»…. І повезли ланьовського  Горвата на Київ. А він же вам платив за «безпеку» (яку ви успішно провалили )

 Це ж ти притягнув свого прокурора Гаврлюка в область і тримав мусора Стефанишина (який зараз подейкують «став на лижі»)
 Гаврилюк закривав і закриває досі усі «кримінальні хвости» людям  з банди Ланя і дребітка .
  Гена  - це ж твій прокурор командував не просити санкції на взяття під варту у суді, торговцям наркотою, і всіх завжи випускали під смішні суми застави.
 Це ж твій прокурор Гарилюк дав команду не закривати на СІЗО дребітка, а він між-іншим постріляв людей з пістолета, прямо не виходячи з машини, серед білого дня в центрі м. Мукачево!!! 

 За час твого керівництва кримінал займався контрабандо сигарет, торгівлею людьми і наркопотоком в європейські країни. Бандити калічили, стріляли і вбивали неодноразово!!!!! Різниця лиш в тому що зараз ніхто з влади обласного рівня не підтримує (відверто) кримінал як робив це ти. І нікому не закривать рот. Тож тему «криміногенної ситуації в Мукачеві» підняли на слух по всій Україні .

«Спектакль» в Мукачеві стався бо ти був режисером «схем» майже 4 роки….

 Звідси питання – «Ти серйозно вважаєш людей на Закарпатті дурнями? І що ніхто нічого не пам’ятає??? Ти б краще переживав щоб Служба Божа України не копала глибше, бо матимеш можливість отримати повістку на допити. А подейкують що багатьох вже перевірять на поліграфі)))

 П.С.  Я чудово розумію, що ти зробив ставку на Ланя, а той мукачівський шахрай кинув тебе, літнього чоловіка, по повній програмі. Гроші на потік не поставив, вибори не зробив та й перефотографував тебе на фейсбук з усіма жуліками області, і ти тепер відмитись від зв’язку з «мукачівськими» не можеш…. " - написав Руслан.

2ogoloshenya