Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У центрі Миколаєва нетвереза жінка викинула з моста у річку власну дитину.  Рятували 9-місячне немовля з крижаної води  патрульні,  медики,   громадяни, і співробітники ДСНС. Матір поліцейські затримали та доставили до відділку

26 березня близько 21.00 в центрі Миколаєва нетвереза 40-річна жінка викинула з мосту в річку власну 9-місячну дитину.

Про подію до поліції повідомили очевидці. Люди почули, як жінка несамовито кричить, що кинула у річку дитину. Екіпаж патрульних прибув за лічені хвилини. Немовля не встигло потонути, врятував зимовий комбінезон, але течією його віднесло від місця падіння. Терміново поліцейські взялись до пошуків хлопчика.

"Побачив дитину лейтенант поліції Андрій Білоус. Патрульний, не зволікаючи, покликав на допомогу громадян, які були на човновій станції. Вони швидко спустили човен на воду, допливли до дитинки, дістали із крижаної води та передали поліцейському, який кинувся у річку, аби швидше загорнути маленького у свою службову куртку. У цей час саме приїхали лікарі "швидкої", - йдеться у повідомленні.

Зараз немовля перебуває у лікарні. Медики борються за його життя та надають усю необхідну допомогу.

Правохоронці встановили, що жінка неодноразово висловлювала наміри викинути свою дитину або з вікна багатоповерхівки, або ж із мосту. Посварившись зі своїм чоловіком та будучі у нетверезому стані, горе-матір здійснила свої наміри.

ЇЇ дії слідчі кваліфікують, як замах на вбивство малолітнього. Зловмисниці загрожує довічне ув'язнення.

Джерело

2ogoloshenya