Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко ліквідував департамент в МЗС, який займався протидією загрозам з боку Росії.

Про це в своєму Telegram повідомляє політолог Андрій Смолій.

На зміну йому буде працювати звичайний відділ РФ з вивчення територіальних питань. В даному випадку слід підкреслити, що зміни стосуються не тільки назви департаменту, змінюється вся суть його роботи. Фактично розпадається вся координаційна робота з вироблення ефективної протидії Росії.

"Загрози РФ немає. Це вписується в загальну нову політику влади Зеленського. РФ друг, партнер, мір, дружба, поступки та "просто перестати стріляти". Буквально все що стосується протидії РФ — масово ліквідовується. Всі структури. Всі люди, що могли б чітко та одностайно сказати своє слово проти Росії усуваються з посад", - заявив Смолій.

"Абсолютно зникли з порядку денного слова про перемогу, про агресора, про війну, про відповідальність за агресію. Вони вітають одне одного з Новим роком, вони "вирішують" долю беркуту та терористів, вони не бачать різниці між назвами вулиць та національною ідеєю. Далі питання: вони бачать взагалі себе в Україні? Чи існує для них така держава? Чи це лише територію для заробляння грошей на "Папіках" та "кварталах"?"- додав експерт.

Джерело.

2ogoloshenya