Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
 
Журналісти ідентифікували Богдана на архівному відео, відзнятому біля офісу "Укртранснафти"

Андрій Богдан, який нині обіймає посаду голови Офісу президента, 19 березня 2015 року брав участь у захопленні державного акціонерного товариства "Укртранснафта", з'ясували журналісти. Як виявилося, на той час він займав посаду радника голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського. Про це йдеться у програмі журналістських розслідувань "Спостерігач" на "5 каналі".

Журналісти ідентифікували Богдана на архівному відео 2015 року, відзнятому біля офісу "Укртранснафти". Напередодні наглядова рада "Укртранснафти" відсторонила від виконання обов'язків голову правління підприємства Олександра Лазорка, як з'ясувалося, близького до олігарха Коломойського. За даними "Спостерігача", підставою стало те, що Лазорко діяв в інтересах групи "Приват", зокрема розпорядився викачати з магістральних трубопроводів 675 тисяч тонн технологічної нафти – на підприємства, пов'язані з Коломойським.

Повідомляється, що Лазорко відмовився виконувати рішення і забарикадувався в офісі компанії, після чого туди прибули озброєні люди, а також особисто Ігор Коломойський. Супроводжував тодішнього голову Дніпропетровської ОДА, як виявили журналісти, Андрій Богдан, який нині обіймає посаду голови Офісу президента.

У березні 2015 року президент Петро Порошенко своїм указом звільнив Коломойського з посади очільника Дніпропетровської ОДА.

Довідка. "Укртранснафта" – оператор магістральної системи нафтопроводів України, на 100% підконтрольна "Нафтогазу".

Джерело.

 

2ogoloshenya

 

 

INSTA

фон телеграм для сайту 1