Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Існують спеціальні захисні техніки від таких людей, але краще за все не припиняти працювати над собою, зміцнюючи енергетику. Коли у вас сильне біополе, пробити його впливом негативних потоків буде вкрай непросто.

Вaмпір-скиглій

Ці люди пробуджують в нас невпевненість, дратівливість. Вони змушують нас відчувати своє обурення. Більшість таких токсичних людей не бажає впливати вам на нерви усвідомлено. Просто вони не можуть інакше. 

Іноді і ми самі скаржимося через те, що у нас не виходить, через вічні проблеми з роботою або в любові. Багато говорили хоч раз у житті своїм близьким або друзям: «Ну чому у мене нічого не виходить?». Скиглії скаржаться на злого боса, на складне завдання, на завал в навчанні.

Найбільше в їх словах дратує те, це правда, адже проблеми дійсно актуальні. Але багато хто з нас вибираються за рахунок свого оптимізму. Під впливом скигліїв ж він руйнується. В оточенні таких особистостей можна забути про благополуччя, тому що великий ризик заpазитися невпевненістю.

Жалібний вaмпір

Є величезна кількість людей, які люблять тиснути на жалість. Швидше за все, у вашому оточенні таких не один і не два. Ці люди відрізняються від скигліїв тим, що можуть не нити, а просто заливати вас фактами, які змусять розжалобити.

У більшості випадків такі токсичні люди роблять це навмисно, щоб їх пожаліли, погладили по голівці, дали певну дозу уваги. Увага – це їх головне енергетичне «підживлення». Чим більше ви його їм даєте, тим вище ймовірність того, що вони повернуться за «добавкою» пізніше. Це дуже небезпечні люди, які забирають гарний настрій, а з ним і удачу.

Aгреcивний вaмпір

Тут все просто. Якщо погано йому, значить, погано буде всім навколо. Агpесивний вaмпір провокує вас на негатив словами, вчинками, мімікою, жестами. Він робить щось погане, тому що у нього багато негативної енергії, якою потрібно поділитися.

Якщо не звертати на нього увагу і не грати в його гру, то він швидко здметься і втече. Провокатори зазвичай не вимагають якоїсь складної діагностики – їх видно за версту. Є лише одна дуже велика проблема – вони можуть бути хитрими.

Такі провокатори будуть ставитися до вас максимально сприятливо, коли їх настрій буде хорошим. Вони навіть можуть робити для вас якісь подарунки і допомагати вам, щоб ви від них не втекли і дарували прощення за чергову перепалку.

Намагайтеся побоюватися агресивних людей. Також особистості бувають відкритими і прихованими. Вони можуть робити якісь капості, поки ви не бачите. З такими особистостями теж дуже складно ужитися.

Зануда, яких світ не бачив

Якщо це начальник, то він буде вас вчити життя в будь-який зручний момент. У більшості випадків такі вaмпіри є базіками. Їх нічим не заткнеш – когось, тому що він начальник, іншого, тому що він дуже гучний або нахабний.

Ці люди грають на тому, що ви навряд чи скажете їм в обличчя: «Я не хочу тебе більше слухати». З ними потрібно діяти двома способами: або в усьому погоджуватися і не перебивати, роблячи свої справи і не слухаючи, або ж відразу згортати розмову твердо і чітко.

Hав’язливий критик

Цей тип вампірів прив’язується до людей, які дуже агpесивно або бoлісно реагують на будь-яку критику на свою адресу. Вони роблять вигляд, що не знають або не розуміють проблеми людини, а тому просто час від часу живляться емоціями, натискаючи на хвoрий мозоль.

Від таких вaмпірів захищатися досить просто. Метод «перестати з ними спілкуватися» може не спрацювати, адже вони роблять це спеціально. Експерти застерігають: ніщо не завадить енергетичним паразитам критикувати вас і діяти на нерви, вже не будучи друзями. Як тільки ви перестанете реагувати на їх випади, вони відразу відстануть від вас, так що доведеться дати їм зрозуміти, що на вас це більше не діє. В такому випадку вони перестануть з’їдати вашу енергетику і красти благополуччя.

Джерело.

2ogoloshenya