Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Керівник Державної митної служби України Максим Нефьодов заявив, що до кінця 2020 року в Чернівецькій області добудують два нові пункти пропуску.

Як повідомляє molbuk.ua, про це посадовець сказав у середу ввечері в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він сказав, що протягом 2020 року Держмитслужба має намір реконструювати або побудувати 12 пунктів пропуску, 11 з яких – на західному кордоні.

"Це наше стратегічне завдання. Це і Волинська область (Ягодин), це і Львівська (Краківець, Рава-Руська, Шегині), це і Закарпатська область (сумнозвісна "Тиса" і пункт пропуску "Ужгород"). І це, звичайно, Чернівецька область, де ми сподіваємося вперше відкрити два абсолютно нових пункти пропуску, які ми маємо добудувати", – сказав Максим Нефьодов.

Він додав, що "дуже сподівається" відкрити ці пункти пропуску до кінця року спільно з автодором.

"Тому що вони наші партнери, тому що нема сенсу відкривати пункт пропуску, якщо нема дороги. Це ж не просто будиночок, який побудує митниця. Якщо дорога до нього в ямах або пуста, то, зрозуміло, що будуть корки. Тому, спільно з автодором ми ці питання вирішимо до кінця", – повідомив глава Держмитслужби.

Джерело.

2ogoloshenya