Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На своїй сторінці в Фейсбук Дмитро “Калинчук” Вовнянко написав допис.

Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Подія яка зробила мій день. Яременко виходить доповідати про проєкт заяви Верховної Ради щодо катастрофи літака МАУ – а “Слуги народу” зустрічають його оплесками. Ні, ні а чьо? І чьо, що обіцяли усунути з голів комітету? І чьо, що секс-скaнадал? А от за Порошенко!.. І взагалі вас всіх садити треба бо ви Зеленського не любите!… Все норм, дорогий товриш. Спи спокійно. Замовляв далі у сесійній залі повій – “слуга” “слугу” не здасть якимось там “ви всі президенти”.

Нагадаємо

“Слуга народу” замовляв інтимні послуги в Раді: 100 доларів за годину

Народного депутата помітили в Раді за листуванням з дівчиною з ескорту

Нардеп від “Слуги народу” Богдан Яременко під час засідання у Верховній Раді займався листуванням з дівчиною зі сфери інтимних послуг. Народний обранець встиг відвідати чат онлайн знайомств і обговорити з уподобаною дівчиною деталі майбутньої зустрічі.

Делікатне листування 48-річного екс-дипломата в сесійній залі потрапило в фотооб’єктиви журналістів, пишуть Букви.

Знімок був зроблений у середу, 30 жовтня. Журналісти помітили, що у нардепа в смартфоні є цілих два чати з інтим-знайомствами.

Слуга народу Яременко в Раді замовив повію 

Яременко прямо під час голосування знайомився з анкетою 32-річної Аліни, яка коротко перерахувала свої уподобання: секс, зустріч, побачення.

Потім Яременко почав особисту переписку, попросивши дівчину (можливо, вже іншу. – Ред.) назвати умови зустрічі з нею.

“Привіт. Твоє місце. Захищений Секс, класика і орал. Анальний – табу. Година – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна”, – відповіла вона.

Варто відзначити, що у Богдана Яременка є дружина Вікторія і двоє дітей – дочка і син.

Після публікації знімків Богдан Яременко поспішив спростувати факти, написавши на своїй сторінці в Facebook, що таким чином вирішив спровокувати журналістів, а вони попалися.

Джерело.

2ogoloshenya