Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Каховці Херсонської області розпочато службове розслідування відносно начальника Каховського відділу поліції та працівників, які безпосередньо мали відношення до розслідування вбивства, що сталося у новорічну ніч у місті Каховка.

Трьох працівників відсторонили від займаної посади, трьох - звільнили з органів внутрішніх справ, ще до трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення. Про це відділ комунікації ГУНП у Херсонській області.

"За результатами розслідування трьох працівників відсторонили від займаної посади, трьох - звільнили з органів внутрішніх справ, ще до трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді", - сказано у повідомленні.

Начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін повідомив, що проводиться службове розслідування, а відносно поліцейських застосовані "найсуворіші дисциплінарні стягнення".

"Зокрема, відносно керівництва Каховського відділу поліції застосовано дисциплінарне стягнення – звільнення з займаної посади. Відносно чергового відділу та відповідального від керівництва, які перебували у добовому наряді в день вбивства, а також відносно слідчого, у провадженні якого знаходилося провадження щодо вбивства чоловіка, застосоване дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді. Членів слідчо-оперативної групи, а саме слідчого та оперуповноваженого карного розшуку, які перебували на виклику про вбивство чоловіка, звільнено з органів внутрішніх справ України", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції , який на момент злочину перебував у компанії підозрюваного, також звільнений з органів внутрішніх справ України. За результатами службового розслідування відносно останнього матеріали направлені в Державне бюро розслідувань.

Джерело.

2ogoloshenya