Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Шановний Володимире Олександровичу! Я як людина, що за Вас проголосувала на виборах Президента України, прошу вас відповісти на 10 моїх питань!

1.Чому нікого не притягли до відповідальності за Іловайськ та Дебальцево?

2.Коли в Україні почнеться боротьба з корупцією? Де обіцяні Вами посадки? В маленькій Грузії Михайло Саакашвілі посадив 18 тисяч корупціонерів і цим знищив корупцію, до того ж арешти корупціонерів почалися на третій день після інавгурації Саакашвілі. Чому ви не хочете боротися з корупцією?

3.Чому Верховна Рада не приймає закон про рефендуми і не збирається проводити референдум по такому складному питанню, як продаж землі?

4.Чому в жодній країні Європи не продають більше 500 гектарів землі в одні руки, а "слуги народу" просувають закон, дозволяючий розпродавати український чорнозем десятками тисяч гектарів?

5.Чому досі немає програми реформ та економічного розвитку України?

6.Чому в наглядових комісіях Нафтогазу, Укрзалізниці, Укроборонпрому та інших стратегічних підприємств більшість – громадяни інших країн?

7.Чому призначений Вами прем'єр-міністр Гончарук не має не лише досвіду роботи на керівних посадах в Кабміні, але навіть не має вищої економічної освіти?

8.Чому ви призначили Лещенко та Найєма на керівні посади в Укрзалізниці та Укроборонпромі й назначили їм зарплатню, розміром в кілька сотень тисяч гривень в місяць? Невже вони такі цінні спеціалісти в цих сферах?

9.Чому, попри прийняті закони, продовжується незаконний вивіз лісу і незаконний видобуток янтарю? Коли Ви поставите крапку в цьому?

10.Чому міністр освіти робить 14 граматичних помилок в одному своєму пості в мережі Facebook? Ви вважаєте нормальним призначення таких людей на міністерські посади?

Автор тексту: Володимир Мірошніченко

Джерело.

2ogoloshenya