Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Зарубіжні медики перерахували 7 переваг вживання столової ложки меду натщесерце. Одним з бонусів продукту бджільництва є зміцнення імунної системи, що особливо важливо в зимовий час.

Мед не тільки славиться своїми смаковими якостями, але і містить величезну кількість корисних речовин, серед яких вітаміни В1, В2, В6, В12, Е, К, С, каротин, яблучна, молочна і лимонна кислота. При цьому лікарі радять вживати його саме після пробудження – натщесерце, щоб організм отримав максимальну користь.

Перша перевага – зниження ймовірності захворіти на застуду, а якщо ж захворювання має місце, мед полегшить симптоми кашлю і прискорить одужання. Так як склад активізує обмін речовин і живлення тканин, то підвищує загальний тонус організму, що дає енергію і сили почати новий день.

 

Натуральні ласощі при цьому корисні для травної системи, здійснює захист від шлункових виразок. Що не менш важливо, натуральна солодкість протистоїть бактеріям і вірусам, що викликають інфекції.

Мед зменшує біль і запальні процеси в ротовій порожнині, що є ще однією перевагою. Якщо у людини є проблеми в роботі травної системи, то цьому продукту під силу впоратися як з діареєю, так і запором.

Варто відзначити, мед протипоказаний людям з алергією на продукти бджільництва, а також хворим на цукровий діабет. В останньому випадку необхідно звернутися до лікаря за рекомендацією. В інших випадках варто враховувати, що ласощі досить калорійні, в неконтрольованих кількостях може привести до збільшення у вазі.

Джерело.

2ogoloshenya