Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Потерпілу з численними опіками рук, обличчя та дихальних шляхів доставлено до лікарні. За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення, що до лікарні доставлено неповнолітню чернівчанку з опіками, які вона отримала внаслідок загорання будинку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що в приватному будинку між 38-річним чоловіком та його 43-річною співмешканкою виникла суперечка. 16-річна донька намагалася вгамувати батька. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік на зауваження не реагував і поводився агресивно.

Взявши з підсобного приміщення пляшку з бензином, облив ним кімнату та доньку. Рідина потрапила на гарячу піч і загорілася. Вогонь миттєво перекинувся на 16-річну дівчину. Залишивши в будинку дружину і трьох дітей, чоловік втік з місця злочину.

Упродовж години поліцейські розшукали зловмисника та доставили до Шевченківського відділення поліції. Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та пункту 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчого Шевченківський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят діб без альтернативи внесення застави.

Наразі призначено низку криміналістичних експертиз. Триває досудове розслідування.

Джерело.

2ogoloshenya