Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Президент очікує від Ірану повного визнання провини в катастрофі українського лайнера.

Іран визнав, що збив ракетою український літак під Тегераном.

"Внутрішнє розслідування Збройних сил дійшло висновку, що, на жаль, ракети, випущені через людську помилку, призвели до жахливої катастрофи українського літака й загибелі 176 невинних людей. Ми продовжуємо виявляти й розслідувати цю велику трагедію та непрощенну помилку", – написав він на своїй сторінці в Twitter.

 

На це відреагував президент Володимир Зеленський у своєму Тelegram. 

"Ранок сьогодні не був добрим, але приніс правду. Ще до закінчення роботи міжнародної комісії Іран визнав свою провину в збитті українського літака. Але наполягаємо на цілковитому визнанні вини", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що Україна очікує від Ірану готовності "до повного й відкритого розслідування, притягнення винних до відповідальності, повернення тіл загиблих, виплат компенсацій, офіційних вибачень по дипломатичних каналах".

Зеленський висловив сподівання, що розслідування у справі збиття літака МАУ відбуватиметься без штучних затримок і перепон. 

Джерело.

2ogoloshenya