Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За інформацією Міноборони, упродовж свят бойовики облаштовували вогневі точки для провокування відкриття вогню та завдання збитків ЗСУ.

На тимчасово окуповані території Донбасу прибули зведені мобільні снайперські групи, інтенсивна підготовка яких здійснювалась під керівництвом російських кадрових офіцерів наприкінці грудня 2019 року. Про це у середу, 8 січня, під час брифінгу повідомили в Міноборони, посилаючись на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“До передових підрозділів 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК прибули зведені мобільні снайперські групи, інтенсивна підготовка яких здійснювалась під керівництвом російських кадрових офіцерів наприкінці грудня 2019 року”, - зазначили в міністерстві.

Крім того, впродовж свят окупанти на передових позиціях облаштовували вогневі точки для провокування відкриття вогню та завдання збитків особовому складу ЗСУ.

За інформацією Міноборони, розвідгрупи противника здійснювали активний пошук уразливих місць в обороні підрозділів Об’єднаних сил та потенційних цілей для снайперів.

Як повідомлялося, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала порушення з боку незаконних збройних формувань РФ щодо відведення важкого озброєння на Донбасі.

Джерело.

2ogoloshenya