Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу У Тернополі з школи намагалися викрасти дитину

У Тернополі працівники поліції розслідують факт нанесення тілесних ушкоджень дитині.

Травми дівчинка отримала, коли її намагався викрасти зі школи рідний батько.

Інцидент стався 14 березня на території місцевого навчального закладу.

На відео, яке поширили в інтернеті, видно, як чоловік з приміщення школи Тернополя виносить дитину. Невідомий, тримаючи на руках дівчинку, спіткнувся та впав. У результаті дитина отримала тілесні ушкодження.

«За попередньою інформацією, незнайомець – рідний батько дитини, який мешкає у Києві. Проте, з мамою дівчинки вони розлучені. Чоловік неодноразово звертався в правоохоронні органи з заявою про те, що колишня дружина неналежно виконує батьківські обов’язки, погано виховує їхню десятилітню доньку та жорстоко з нею поводиться», – повідомили у поліції.

Скаргу перевірили представники ювенальної превенції, викладене у заяві не підтвердилося, кажуть правоохоронці. Дівчинка відвідує школу та добре вчиться.

Мама малолітньої стверджує, що переживає, аби колишній чоловік не викрав і силою не вивіз дитину за кордон. За її словами, донька також боїться наодинці залишатися з татом, оскільки той неодноразово погрожував її викрасти.

Подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Також мама дівчинки звернулася в суд щодо позбавлення колишнього чоловіка батьківських прав.

Джерело

2ogoloshenya