Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Професор І. П. Неумивакін в своїй книзі «Сода. Міфи і реальність », а також під час лекцій та зустрічей з людьми говорив про питну соду і її цілющих можливостях. Він досліджував досвід багатьох вчених, дослідників, погодив зі своєю методикою для оздоровлення організму і поділився з багатомільйонною аудиторією своєю методикою, заснованою на реальній практиці застосування соди.

Професор рекомендує приймати соду вранці і ввечері натщесерце за 20-30 хвилин до їжі.
Бажано приймати ще один раз вдень. Поспішати з великими дозами прийому І. П. Неумивакин не рекомендує.

Початкова доза може становити 0,5 кавової ложечки соди, розведеної в гарячій воді або молоці (1 ст.).

Кип’ятити воду і молоко не потрібно, так як тоді буде зовсім інша формула.

Можна соду просто запивати, не розмішуючи її в рідині. Після 3-х-денного прийому роблять відпочинок 3 дні.

Якщо організм нормально сприймає таке лікування, дозу збільшують до 1 ч. л. і знову приймають 3 дні і роблять таку ж перерву.

Поступово можна довести дозу соди до 1-3-х чайних ложок, не забуваючи про перерви.

Багато людей зараз страждають підвищеною кислотністю організму (ацидозом) через наявність в їжі, повітрі та воді отрут, включаючи пестициди і вихлопні гази автомобілів.

Психічні розлади, включаючи страх, занепокоєння, роздратування, депресії, злість, заздрість або ненависть також провокують ацидоз і самоотруєння організму.

Тривале вживання лікарських засобів також негативно позначається на кислотності травної системи.

Як поводиться сода в людському організмі?

За рахунок нейтралізації кислоти, вона сприяє підтримці в нормі кислотно-лужної рівноваги і підвищенню лужного резерву організму.

За допомогою вживання соди можна почистити судини, зняти кислотні нашарування в печінці та нирках, шлунково-кишкового тракту.

Крім цього, вона має м’яку послаблюючу дію, якщо трохи перевищити дозу.

При наявності аскарид і гостриків в кишечнику після прийому Піперазгну роблять содові клізми.

Крім прийому всередину, содовими розчинами полощуть порожнину рота і горло.

Приймають ванни з додаванням 200-250 г соди і 100 г морської солі на 100 л гарячої води (39-42 ° С) для оздоровлення опорно-рухового апарату і шкіри.

У клітинах починається відновлення енергетичних і біохімічних процесів з підвищенням гемодинаміки, засвоюється кисень тканинами.

У підсумку – покрашується самопочуття і підвищується розумова і фізична працездатність.

Завдяки нейтралізації надлишкової кислоти сеча стане лужною. Це полегшить роботу нирок, запобігаючи каменеутворенню, збереже енергію психіки.

Кишечник буде краще працювати при прийомі соди з гарячим молоком, так як утворюються лужні натрієві солі амінокислот, тому їх всмоктування в кров буде швидшим і легшим.

Соду приймають, щоб лікувати такі захворювання, як pak, алкоголізм, наpkoманія і токсukоманія.
З її допомогою відвикають від куріння.

Вона необхідна для виведення з організму важких металів: ртyті, свuнцю, барію, кадмію, талію, вісмуту при отpyєнні, виведення радioактивних ізотопів, виконання профілактики зараження організму радiaцією.

Крім цього, сода розчиняє всі відкладення, шкiдливі для суглобів, хребта, допомагає боротися з радикулітом і остеохондрозом, поліартритом і подагрою, ревматизмом, сечокам’яною і жовчнокам’яною xвоpoбою.

Вона допомагає концентрувати увагу і рівновагу психіки дітей і дорослих, очищає організм від отpyт, вироблених організмом при псuxічних розладах.

Дивовижні по своїй простоті поради та рекомендації професора Неумивакіна, допоможуть вам не тільки істотно поліпшити стан здоров’я, самопочуття і емоційний фон, але і зцілитися від хронічних зaxворювань.

Втім, професор говорить про те, що за своєю суттю хвopоб немає, є лише неправильне функціонування нашого біохімічного підприємства під назвою людський організм.

Джерело.

2ogoloshenya