Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У результаті зіткнення мікроавтобуса з сідловим тягачем на автодорозі Львів - Шегині загинуло троє людей.

Про це повідомляють на сайті поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 9 січня в селі Бартатів. Як попередньо встановили правоохоронці, 46-річний водій мікроавтобуса "Фольксваген" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з тягачем "Мерседес" під керуванням 30-річного іноземця.

У результаті зіткнення на місці загинули двоє пасажирів мікроавтобуса - 38-річний житель Івано-Франківської області і чоловік, особу якого встановлюють. Ще один пасажир мікроавтобуса, 46-річний чоловік, помер у лікарні.

Водій "Фольксвагена" також отримав травми. Повідомляють, що його затримали за ст. 208 КПК. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Джерело.

2ogoloshenya