Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Дніпропетровщині похоронили бійця Збройних сил Романа Безпалого, понівечене тіло якого терористи “ДНР” передали після декількох місяців полону.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ВОЇНЕ

Те, що проти нас моральні виродки – це давно ясно. Можна лише спробувати уявити, як стійко поводив себе Роман на допитах і катуваннях, що нелюди не могли зупинити свою лють і сказ та так несамовито знущались над ним.

Похорон став можливим тільки після тривалого аналізу ДНК, оскільки дружина не впізнала чоловіка – бойовики повернули його останки без внутрішніх органів і з виколотими очима, запевняючи водночас, що він наклав на себе руки.

“Його там не вбили, а стратили. Знівечили так… Очі викололи. Обличчя повністю не було видно”, – розповів дядько загиблого. Труну з тілом воїна несли в закритому вигляді.

Дружина Беспалого Анжела навіть після аналізу ДНК, відмовилася вірити в смерть чоловіка. За її словами, у нього були родимки і шрами, яких не виявили на тілі, переданому бойовиками.

Разом із Безпалим у полон потрапили ще 7 бійців. Звільнили тільки одного – Максима Горяїнова. Він, до речі, також не впізнав Беспалого.

Джерело.

2ogoloshenya