Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фото Департамент захисту економіки Національної поліції України.

#Черкащина

Працівники Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НП України, Уманського відділу поліції та Уманської місцевої прокуратури затримали сільського голову, а спільно з Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону та слідством обласної поліції - директора одного з коледжів.

Голову села було затримано в Умані під час одержання 28 тисяч гривень хабара. Вказані кошти він одержав за надання в оренду приміщення за заниженою орендною платою.

А директор коледжу - голова тендерного комітету одержав від суб’єкта господарювання 20 тисяч гривень за безперешкодне перерахування коштів за постачання товарів до навчального закладу.

#Сумщина

Викрили у хабарництві головного державного інспектора обласного управління Держпродспоживслужби.

Фігурант організував злочинну «схему» видачі посвідчень водія без складання відповідних іспитів.

Затримали його оперативники Управління захисту економіки в Сумській області під час одержання останньої частини неправомірної вигоди. Загалом зловмисник одержав 23 тисячі гривень.

#Одеса

Працівники Управління захисту економіки в Одеській області викрили посадовця Київської райадміністрації, який також не втримався від можливості додаткового заробітку. Головний спеціаліст районної адміністрації отримав від приватного підприємця 8 тисяч гривень «подяки» за не притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення норм у сфері благоустрою території.

#Житомирщина

Також, 20 березня, оперативники Управління захисту економіки в Житомирській області затримали начальника районного сектору ГУ ДМС України у Житомирській області. За певну винагороду посадовець прискорював процедуру видачі біометричних паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Так, за видачу одного такого паспорту керівник сектору вимагав 4 300 гривень хабара. Під час одержання вказаної суми фігуранта було затримано.

Джерело

2ogoloshenya