Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Поліція Києва затримала підозрюваного в замаху на депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його 3-річної дитини.

За даними джерел Цензор.НЕТ, підозрюваному 18 років, збираються різні матеріали щодо його дій.

За матеріалами слідства, кілер здійснив один постріл із гвинтівки калібру 7,62 мм.

"Він чатував на Соболєва поблизу ресторану "Маріо", упізнав свою жертву в темряві. Очевидно, він отримав наводку. Постріл було здійснено з невеликої відстані, кілер цілився у Соболєва, який був за кермом, але не врахував швидкість руху машини. Найімовірніше, кілер діяв не один, і це замовний замах", - пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Серед розглядуваних слідством версій, за даними джерел, - конфлікт Соболєва з колишнім суддею Вищого господарського суду Артуром Ємельяновим через контроль над торговельною мережею "Обжора". Навколо об'єктів Соболєва на Донбасі в 14-17 роках у Маріуполі відбувалася серія сутичок, у яких брали участь різні силові групи підтримки, найняті для захисту своїх інтересів і для рейдерства", - додав він.

Джерело.

2ogoloshenya