Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Кривому Розі на Дніпропетровщині затримали 4-х організаторів онлайн-порнобізнесу.

Група складалася з 32-річного чоловіка та трьох жінок віком від 23 до 27 років. Вони вербували дівчат, які в режимі онлайн спілкувалися із клієнтами та транслювали порнографічне відео. Щомісячно на його виготовленні та збуті організатори "бізнесу" мали понад 3 млн грн прибутку, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Чоловік орендував три квартири та облаштував їх під порностудії. Жінки займалися вербуванням молодих дівчат – розміщували оголошення у соцмережах та на дошках оголошень. Потім запрошували жінок до вербувального центру на співбесіду. Кращих допускали до роботи в порностудіях. Поліцейські встановили 25 дівчат", - сказано в повідомленні.

Під час обшуків у трьох порностудіях та вербувальному центрі поліцейські вилучили близько 100 тис. грн, $2 тис., 15 комп'ютерів, 10 вебкамер та інші речові докази.

Відкрито кримінальне провадження. Трьом особам вручені повідомлення про підозру, стосовно четвертого фігуранта збирається доказова база. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Джерело.

2ogoloshenya