Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ірина Верещук заявила в інтерв’ю виданню СТРАНА.ua, що особисто вона не вірить в можливість силового перевороту в Україні.

Народна обраниця, що представляє в парламенті 9-го скликання партію «Слуга народу», вважає, що радикалам і націоналістам навряд чи вдасться повалити нинішню українську владу.

Звичайно, з боку цієї частини українського суспільства йдуть певні загрози. Однак загрожувати, як вважає Верещук, може хто завгодно. Головне зараз в тому, що український народ підтримує чинну владу. Тому все інше не має особливого значення.

Народна обраниця додала, що в зв’язку з цим вона не бачить необхідності в якихось кроків, спрямованих на «приборкання націоналістів». Природно, порушення закону – це вже зовсім інша ситуація. В такому випадку влада зобов’язана реагувати. Причому, тут вже не важливо, хто саме порушує закон – радикали, або їхні політичні опоненти. Це в повній мірі відноситься і до розслідування резонансних вбuвств, в тому числі і тих, які були здійснені праворадикалами. Потрібно проводити слідство, і притягати винних до відповідальності. Виправдовувати вбuвства не можуть ні політичні мотиви, ні політична позиція.

Джерело.

2ogoloshenya