Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового керівника Держгеонадр і закликав колектив підтримати нового голову.

"Представляючи пана Романа, я хотів би сказати, що у мене особисто є високий рівень довіри до нього. Я переконаний у тому, що він може докорінно змінити тут логіку роботи, і я так само впевнений, що серед вас є також патріотичні, професійні та порядні люди, які йому можуть у цьому допомогти", — зазначив глава Уряду.

На зустрічі Олексій Гончарук наголосив, що очікує чесної та прозорої роботи і від нового керівника, і від співробітників.

"Якщо у вас є бажання працювати на країну, вітаємо вас у команді. Якщо ні — пишіть заяви одразу. Якщо хтось працює тут, щоб якійсь групі впливу зливати інформацію, під неї підтасовувати конкурси, підробляти лоти, спотворювати інформацію, — будь ласка, пишіть заяви", — сказав прем'єр-міністр і доручив Роману Опімаху протягом двох місяців навести порядок у структурі. "Орган має стати відкритим, а весь документообіг максимально оцифрованим".

Роман Опімах, у свою чергу, повідомив про початок реформ у Державній геологічній службі і окреслив принципи управління структурою.

"Перше кредо, за яким ми будемо працювати: нульова толерантність до корупції. Усі, хто цього не поділяє, мусить залишити службу. Досить схем! Усі спецдозволи на нові ділянки будуть видаватися виключно на засадах конкуренції", — сказав він.

Також, за словами нового керівника, сучасна служба потребує сучасних методів роботи, тож основний акцент буде зроблено на перехід від паперу до цифри, з метою мінімізації контакту суб'єктів ринку з чиновницьким апаратом. На його думку, це гарантує прозорість, зручність та швидкість проходження процедур і нівелює суб'єктивізм та упередженість у прийнятті рішень.

Джерело.

2ogoloshenya