Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У дитини-сироти водій маршрутки відібрав пільгове посвідчення

Водій приміської маршрутки у Львові забрав у 15-річної дівчини-сироти єдиний квиток на безоплатний проїзд.

Інцидент стався 16 березня близько 16:00.

Дитина при вході в автобус показала єдиний квиток водію, після чого він забрав у неї документ.

Дитину з автобуса водій не висаджував, а свої дії пояснив тим, що документ незабаром буде неактуальний. Грошей за проїзд у дівчини водій не вимагав.

"О 16:00 до Служби у справах дітей Жовківської РДА звернулась мама-вихователька, оскільки у її вихованки водій маршрутного засобу №180а забрав документ на проїзд. Дитина приїхала додому і розповіла мамі-виховательці про ситуацію. Водій сказав дитині, що незабаром має закінчитися термін дії квитка, і він дитині більше не потрібен", - розповів начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту і зв'язку Львівської ОДА Роман Кокотайло під час апаратної наради в облдержадміністрації повідомив, що після цього інциденту з приміськими перевізниками провели виховну роботу.

"Перевізникам довели до відома, що діти-сироти мають право на безоплатний проїзд", - сказав він.

Керівник АТП-14631, яке обслуговує маршрут №180а, Андрій Дума про цю ситуацію нічого не знає.

Джерело

2ogoloshenya