Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За підсумками року винагорода Абромавічуса може скласти 18,6 млн грн, стверджує депутат.

 Нова стратегія розвитку держконцерну "Укроборонпром" містить у собі пропозицію збільшити зарплату його гендиректора у 18 разів.

Про це у Facebook повідомив народний депутат Олександр Дубінський. За його словами, завтра відбудеться засідання новосформованої Наглядової ради УОП. На ньому гендиректор концерну Айварас Абромавічус і представить стратегію. «Як ми пам'ятаємо, тримач литовського паспорта товариш Айварас неодноразово заявляв про наміри збільшити обсяги продажів концерну в 5 разів.

Так от, про ці плани в стратегії нічого не сказано. Замість збільшення експорту членам Наглядової ради пропонується збільшити винагороду гендиректора Укроборонпрому у 18 разів», – зазначив Дубінський. Депутат стверджує, що за підсумками року винагорода Абромавичуса має скласти 18,6 млн грн.

«Цікаво, що обґрунтовуючи такі свої наполеонівські потреби, менеджмент Концерну наводить аргументи, що розмір оплати праці гендиректора Концерну «не обмежений законодавством», і що такі розміри є в енергетичних холдингах (таких як "Нафтогаз" і ДТЕК), а також природних монополіях як Укрзалізниця. І ні в кого на горі держави не виникає жодного сумніву, що це коректне порівняння...», – підсумовує Дубінський.

Джерело.

2ogoloshenya