Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

До кінця цього року щодо окремих народних депутатах від "Слуги народу" будуть "серйозні висновки".

Про це у відео в Facebook заявив президент Володимир Зеленський. Він катався за кермом авто урядовим кварталом.

"Це партія ("Слуга народу". - Gazeta.ua), у назві якої є весь 100% зміст. Це партія народна, не тільки президентська.

Є деякі помилки, аморальні вчинки. Є деякі депутати, які не хочуть голосувати за ті чи інші закони. Хоча ми домовлялися, коли обговорюються законопроекти на засіданнях, фракціях, комітетах - там, будь ласка, сперечання. Але не виносити їх, будь ласка, на засідання Верховної Ради", - сказав Зеленський.

Президент розповів про домовленість всередині політсили.

"Якщо 70% партії "за" законопроект напередодні голосування, то ми всі голосуємо".

"Тому ми дуже уважно, я особисто, слідкуємо за статистикою. Не тільки там якісь такі, ну скажімо так, ганебні СМС-ки. Вони теж є. Є ганебні чутки. Але дуже радий, що поки що це тільки чутки. Є мінуси з приводу статистики голосувань того чи іншого депутата.

За всім цим ми слідкуємо і серйозні висновки будуть зроблені до кінця цього року. Тобто кожень депутат має розуміти, що він повинен голосувати за закони, які потрібні суспільству", - заявив президент.

Зеленський зауважив, що не всі законопроекти "популярні".

"Поки що у Верховній Раді демократія. Але поки що", - додав президент, говорячи про різноманітність фракції "Слуга народу".

Джерело.

2ogoloshenya