Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Відповідний проект представив головний митник України.

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов представив проект розвитку інфраструктури пріоритетних пунктів пропуску ДМС України, відповідно до доручення Прем'єр-міністра України в рамках робочої поїздки до Чернівецької області, повідомляється на сайті Кабміну. 

Зокрема, представлено проект, в якому визначені 16 пунктів пропуску, в яких здійснюватиметься капітальний ремонт протягом 2020 року. Це пункти пропуску «Ягодин, «Устилуг», «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині», «Ужгород», «Чоп», «Лужанська», «Порубне», «Красноїльськ», «Дяківці», «Могилів-Подільський», «Кучурган», «Рені», «Бачівськ», «Нові Яриловичі».

Як заявив під час брифінгу голова ДМС України Максим Нефьодов, роботи щодо 12 пунктів пропусків будуть завершені до кінця наступного року. Читайте також: Нову Буковинську митницю першою зареєстрували в Україні "Наступного року буде запущений і суттєво розширений пункт пропуску "Устилуг", який зніме частину навантаження з "Ягодина" у Волинській області.

Він буде досить потужний, за розрахунком там майже 300 вантажних автомобілів на добу. У Чернівецькій області зараз, власне кажучи, є один пункт - "Порубне". Це призводить до черг і до логістичних проблем. Найсумніше, що "Красноїльськ" і "Дяківці" починали робити коштом прикордонного співробітництва, але так і не запустили, зробили десь на 80%. Пішого переходу на "Рава-Руській" зараз фізично не існує, його треба добудувати.

Суттєва реконструкція на "Ужгороді", де необхідно зробити нову об’їздну дорогу, інтерконект зі словацькою стороною, а також будівництво складу для вилученого майна тощо", - каже Максим Нефьодов.

Джерело.

2ogoloshenya