Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що у нього немає жодних конфліктів із бізнесменом, уродженцем Чернівецької області Іллею Павлюком, якого називають однією з найвпливовіших персон усередині політичної партії "Слуга народу".

Про це Коломойський повідомив сьогодні у телефонному коментарі кореспонденту molbuk.ua

Зокрема, на запитання, чи знає Коломойський Іллю Павлюка, олігарх дав відповідь: "Знаю його".

Водночас він назвав "повною брехнею" інформацію про те, що в Коломойського і Павлюка триває ворожнеча.

"Повна брехня, ніякого в нас нема конфлікту. І немає навіть предмету, через який у нас міг би бути конфлікт", – відповів олігарх.

На запитання журналіста, які у Коломойського стосунки із Павлюком, він дав відповідь: "Ми знайомі".

Також Коломойський додав, що "взагалі не спілкується" з Павлюком.

"Ну так, якщо десь перетнемося: "Здрасті", – повідомив Коломойський.

Раніше столичні ЗМІ повідомляли про конфлікт між групою Коломойського та групою "95 кварталу" всередині партії "Слуга народу". Мовляв, бізнесмен Ілля Павлюк, який відповідав за фінанси та координацію роботи регіональних штабів партії "Слуга народу" під час виборів, прийняв рішення підтримати "95 квартал" у жорсткій боротьбі за розподіл посад і квот. На тлі цієї ситуації в Коломойського начебто виник конфлікт із Павлюком.

Ілля Павлюк – бізнесмен, уродженець Чернівецької області. У розслідуванні Bihus.Info його називають керівником однієї з "тіньових" груп впливу в передвиборчому штабі Володимира Зеленського.

Джерело.

2ogoloshenya