Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В якому кольорі потрібно зустрічати Новий рік 2020 – рік Металевого Щура? З наближенням новорічних свят все актуальнішими постають питання: який головний колір року, в чому зустрічати Новий рік 2020 року.

Які кольори і відтінки повинні переважати в нарядах, сервіровці столу і оформленні свята, щоб догодити символу року.

У чому зустрічати Новий рік 2020

Отже, які кольори на Новий рік 2020 року, на думку астрології, найактуальніші та кращі? Адже від обраного кольору багато в чому залежить розташування символу наступаючого року, його підтримка протягом усіх 12 місяців, благополуччя і процвітання.

Щур, згідно зі східним гороскопом, знак мудрий, проникливий, невибагливий і вміє пристосовуватися до будь-яких умов. А тому суворих вимог до вибору вбрання для зустрічі нового 2020 року Щур не висуватиме. Головне, постарайтеся, щоб ваше вбрання було новим – адже Щур починає новий 12-річний цикл, а значить, оновлення торкнуться багатьох сфер, в тому числі і нарядів. А ще ваш новорічний образ повинен бути легким, практичним і неординарним.

Модниці і красуні, які прагнуть виблиснути прекрасними і стильним вбранням в новорічну ніч, звичайно ж, віддадуть перевагу білому кольору, оскільки саме він – колір наступаючого символу року. Білі костюми та сукні завжди виглядають розкішно і бездоганно, цей колір приховує в собі ніжність, легкість і водночас урочистість, силу і наснагу.

Але якщо чистий, незайманий і білосніжний вам здасться нудним для зустрічі 2020 року, можете сміливо вибирати і наряди інших кольорів стихії Метал, а також комбінувати їх з базовим білим. І не забудьте про обов'язкові металеві аксесуари і срібні та золоті коштовності.

Кольори, які найбільше відповідають Новому 2020 року – року Білого Металевого Щура:

всі металеві відтінки, в тому числі сріблястий і золотистий;

світлі, спокійні, нейтральні, пастельні тони, молочний, кавовий, слонова кістка;

різні відтінки сірого – від світлого до темного і чорного;

також можливі поєднання білого зі спокійним зеленим, блакитним, синім, які підкреслять чистоту базового кольору.

Сервіровка і декор на Новий рік Білого Металевого Щура 2020

Аналогічне поєднання кольорів обирайте для оформлення кімнати та будинку в новорічну ніч. Для сервірування столу також добре підійде поєднання білого з зеленим або синім, золотистим або срібним, бежевим або перламутром.

Джерело.

2ogoloshenya