Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39
Онлайн-калькулятор розраховує орієнтовну митну вартість та платежі при оформленні

Державна митна служба запустила у тестовому режимі онлайн-калькулятор, який розраховує орієнтовну митну вартість та платежів при оформленні автмобілів на іноземній реєстрації. Про це повідомив голова Державної митної служби Максим Нефьодов у Facebook.

"Виклали в тестовий доступ калькулятор орієнтовної митної вартості та платежів при оформленні авто. Сервіс підтягує дані щодо мінімальної, середньої та максимальної вартості вказаного авто за 2018-2019 роки на основі реальної інформації мільйона машин більш ніж 2300 моделей. Це робоча база тих авто, що були оформлені на митниці, її почистили вручну від помилок і одруківок, тому цей процес і зайняв на 1,5 місяці довше очікуваного", - написав Нефьодов.

Він також надав посилання, за яким онлайн-калькулятор можна протестувати. Нефьодов також закликав повідомляти у коментарях про вади при роботі онлайн-калькулятора.

Він також роз’яснив, що означає період за 2018-2019 роки.

"Що мається на увазі "за 2018-2019"? Скажімо, Форд Фокус 2.0 2012 року випуску у 2013 коштував одні гроші, а зараз — зовсім інші. Машина по параметрах не змінилась, але брати цифри за 2013-й і застосовувати на 4.11.2019 не можна. Тому беремо оформлення за відносно недавній проміжок часу, за який знецінення не таке суттєве", - пояснив голова митної служби.

Джерело.

 

2ogoloshenya