Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

В Україні відбуваються неймовірні процеси і що найстрашніше в країні є люди, які вірять у цю нісенітницю.

У 2014 році група аферистів та пройдисвітів під керівництвом Петра Порошенка дивним чином очолили протестні настрої в Україні та використали те, що люди хочуть жити краще.

У 2014 році народ Україні виходив на Майдан не за війну з Росією, не за Бандеру, не за націоналізм, не за Порошенко. Люди вийшли проти корупції, за європейські цінності, за європейське майбутнє України.

Примітно, але й в Донецьку, й в Луганську, й навіть у Криму люди більшим чином підтримували протестуючих.

З приходом групи відвертих бандитів усе змінилося. Порошенко та його група аферистів змінили цілі Майдану та представили, наче уся Україна це підтримує.

Усе закінчилося кривавим поваленням Януковича і приходом до влади покидька Порошенко.

З перших днів вони почали ділити владу і потоки.

5 років перебування при владі Петра Порошенка називають розколом України, руйнуванням країни, війною та неймовірною корупцією.

Порошенко втілив у життя усе те, проти чого стояв Майдан. Люди прагнули кращого життя, а вийшла найбідніша країна континенту.

Люди вийшли проти корупції, а вийшла найкорумпованіша країна континенту. Люди хотіла європейських стандартів життя, а вийшла розколота країна з бандитськими анклавами на верху.

Через 5 років криваві мародери зрозуміли, що натворили справ на пожиттєвий термін. "Патріоти" почали брати штурмом столицю Великобританії і що найстрашніше, українські правоохоронці закривають на це очі.

З країни втік головний подільник Порошенко Юрій Луценко зі своєю дружиною. У них все добре, вони придбали собі будинок в центрі Лондона за декілька мільйонів фунтів стерлінгів.

З країни втекла кума Порошенко Валерія Гонтарева. У неї також все краще ніж будь-коли. "Патріотка" живе як цариця на викрадені під час війни гроші.

З країни втік колишній подільник Порошенко Грановський.

Втік і сірий кардинал режима Порошенко Ігор Кононенко.

Втік Валерій Гелетей, який стоїть за кривавими подіями в Іловайську.

Вчора стало відомо, що головний воєнний злочинець країни Петро Порошенко почав виводити свої активи з країни.

Десятки мільйонів доларів безслідно зникають під мовчазною бездіяльністю нової влади.

Образливо…

Україна вже ніколи не стане такою як була. Для відновлення країни в колишньому вигляді знадобиться мінімум 50 років!

А "патріоти" як ні в чому не бували купляють собі нерухомість у Лондоні та живуть як царі.

Поки не буде справедливості, Україна ніколи не зможе зробити прорив.

Джерело.

2ogoloshenya