Блогер Анушка Войтенко на своїй сторінці в Facebook оприлюднила допис в якому назвала націоналістичні організації України провладними та підконтрольними теперішній українській владі.

 

“Рух Нових” сил протестує проти Порошенка, а в цей час націоналісти (Національний Корпус Авакова, Свобода і Правий Сектор) взяли в облогу зачинені, нікому не потрібні дип. установи РФ. Шановні націоналісти влади, знайте, що не всі ідіоти в Україні. Відвід уваги, від протесту проти Порошенка, на закриті дипломатичні установи РФ, в яких не відбувається виборів … у вас не вийшло.

Ви вже себе показали багато разів, що ви кишенькова опозиція  влади, - йдеться в дописі. 

"Розумію, що фан клуб цих панів зараз почне волати, про необгрунтовані звинувачення і про важливість блокування консульств. Все так якби не одне, але. 16.03.2018 року за два дні до виборів міністр МВС Арсен Аваков заявляє про те, що. Доступ до установ матимуть особи виключно з дипломатичним статусом. Інші особи і громадяни РФ в цей день на територію диппредставництв допускатися не будуть. Сьогодні в день виборів все заблоковано так як і писав пан міністр, але там разом з офіційними силовими структурами є представники майже всіх організацій про які писала пані Войтенко. Поки у нас блокують, то в Берліні спокійно фіксують кожного потенційного агента Кремля. Про це в посиланні нижче. Не фанат Руху НС, але очевидно, що України потрібні реальні провідники. Нові." - підсумовує блогер.

2ogoloshenya