Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Ексміністру інфраструктури Омеляну оголосили обвинувальний акт

У понеділок, 21 жовтня 2019 року, прокурор САП у Антикорупційному суді на черговому судовому засіданні оголосив обвинувальний акт у кримінальному провадженні про обвинувачення колишнього Міністра інфраструктури України у декларуванні недостовірної інформації (ст. 366-1 КК України).

Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Крім того, колегія суддів визначила порядок та обсяг дослідження доказів у справі.

Наступне засідання відбудеться о 10:00 год. 28 жовтня 2019 року.

Як вже повідомлялось, колишній високопосадовець обвинувачується у тому, що подаючи декларації за 2015 і 2016 роки, умисно вказав відомості, які відрізняються від достовірних на суму понад 3 млн гривень та 8 млн гривень відповідно.

Важливо: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

2ogoloshenya