Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Україна має насамперед думати про власні інтереси і відстоювати їх.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це розповів в інтерв'ю українській службі ВВС Глава Офісу Президента Андрій Богдан, коментуючи можливий негативний вплив видачі РФ підозрюваного в справі про МН17 Володимира Цемаха.

"Нідерланди - один з основних бенефіціарів будівництва "Північного потоку-2", Нідерланди оголошували референдум про підписання з нами Угоди про асоціацію, Нідерланди одні з основних лобістів ідеї повернення Росії в ПАРЄ.

Коли ми зустрічаємося з європейськими політиками, вони говорять, що захищають інтереси свого населення, своєї країни, свого майбутнього. Вибачте, а кого ми маємо захищати? Інтереси Нідерландів? У них бізнес із Росією. У них дуже тісні відносини, спільні якісь політичні погляди, у них є, на що міняти Цемаха", - зазначив Богдан.

Джерело.

2ogoloshenya