Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Люди на човнах вивозять непотріб на русло, прив’язують каміння до мішків і скидають у воду.

Нещодавно, Чернівецькому рибоохоронному патрулю рибалки повідомили, що в с. Макарівка Кельменецького району місцеві жителі встеляють дно Дністра побутовим сміття.

- Поки ми не затримали таких порушників, лише відпочивальників, котрі не забирають на собою сміття, - говорить керівник Чернівецького рибоохоронного патруля Вікторія Устименко. – Біда в тому, що штраф (ст. 85 ч. 3 КУпАП) становить всього лише 170 грн, незалежно від того, яке порушення відбулось. Закликаю мешканців Буковини не стояти осторонь при виявленні фактів порушень, а невідкладно повідомляли про це рибоохоронний патруль.

На даний час посилено державний нагляд (контроль) за станом охорони, використання і відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Чернівецької області та на Дністровському водосховищі в межах Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської та Вінницької областей.

Якщо Ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером цілодобової телефонної «гарячої лінії» відомства: (066) 067-38-69.

Джерело.

2ogoloshenya