Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

“Міністр” внутрішніх справ “ЛНР” Ігор Корнет зміщений зі своєї посади й заарештований. Зараз проходять обшуки за місцем його проживання та роботи.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Анонімні джерела повідомляють про відкриття проти Корнета кримінальної справи. Обшуки проходять також у кабінетах заступників “міністра”. 

Раніше, в закритих групах ОРДЛО в соціальних мережах повідомлялося, що Корнет готується втекти до Росії. Конфлікт між головою “МВС” Корнетом і нинішнім “главою республіки” Леонідом Пасічником виникло з перших днів перебування останнього на посаді. 

Організувавши, за фактом, путч проти колишнього “глави республіки” Ігоря Плотницького, Корнет був незадоволений тим, що влада на окупованій частині Луганської області в результаті перейшла не до нього, а до колишнього глави “МДБ ЛНР” Пасічника. 

Джерело.

2ogoloshenya