Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Президент України Володимир Зеленський у Дніпрі представив нового голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренка. Під час представлення президент дав Бондаренку два місяці випробувального терміну, щоб він міг проявити себе на посаді.

Зеленський наголосив, що всі голови обласних державних адміністрацій мають до Нового року показати себе на посадах, повідомили  у пресслужбі глави держави.

Своєю чергою новопризначений голова Дніпропетровської ОДА подякував Зеленському за кредит довіри, який команда облдержадміністрації “повертатиме області та людям якісною роботою”. “Я розумію, що роботи та пріоритетів багато: це і новий сучасний аеропорт, і дорога, й інфраструктурні проекти, і покращення екологічного стану області. Головне – щоб наші дії та амбіції робили кращим життя мешканців області. Адміністрація працюватиме ефективно і на результат”, – запевнив Бондаренко.

Також очікується, що сьогодні президент в рамках робочої поїздки до Дніпра ознайомиться з виконанням робіт з реконструкції автодорожнього мосту №2, візьме участь у турнірі “Найсильніша людина України 2019” та ознайомиться з результатами виконаних робіт капітального ремонту елементів благоустрою скверу “Прибережний”. 13 вересня Зеленський своїм указом призначив Бондаренка головою Дніпропетровської ОДА.

Джерело.

2ogoloshenya