Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що буде консультуватися з главами депутатських фракцій і груп Київської міської ради про дострокове припинення повноважень Київради.

“Я ініціюю консультації з головами депутатських фракцій і груп про дострокове припинення повноважень Київради 8 скликання”, – сказав Віталій Кличко перед початком пленарного засідання Київради.

За його словами, в Київраді відсутній кворум, що неприйнятно особливо напередодні опалювального сезону і початку бюджетного процесу.

“Я вважаю, що сьогодні прийшли депутати, які відповідальні перед своїми виборцями. Але кворуму немає, на жаль. Чому? Тому що “працюють” з багатьма депутатами. Тому що підривають і дестабілізують роботу київської влади”, – сказав Віталій Кличко.

Мер зазначив, що йому нецікаві “чиїсь договорняки і маніпуляції”, додавши, що “депутати будуть нести відповідальність перед киянами, які їх вибирали, і, судячи з усього, вже скоро”. Після виступу Кличка засідання закрилося через відсутність кворуму.

Нагадаємо, 4 вересня Кабінет міністрів України погодив прохання Офісу президента про звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

2ogoloshenya