Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Головного управління Нацполіції області новий керівник. Ним став полковник Анатолій Щадило. Раніше новий головний коп Хмельниччини займав керівні посади в органах Київщини та Волині. А в його декларації столичні об’єкти нерухомості та мільйонні подарунки синові.

У поліції Хмельниччини новий керівник. Ним став столичний коп Анатолій Щадило. Сьогодні, 12 вересня, його офіційно представили колегам. Для цього в управлінні поліції зібралися десятки правоохоронців. Спочатку перед поліцейськими виступив екс-керівник ГУНП у Хмельницькій області Василь Віконський, який тепер очолює поліцію Львівщини. Він дав кілька настанов колишнім підопічним та зазначив, що успіху можна досягти тільки тоді, коли всі працюють чітко і злагоджено, як один організм. Далі передав естафету новому керівнику і побажав йому успіхів та наснаги на посаді.

Анатолій Щадило розповів, що Хмельниччина для нього не чужа, і за порядок в області він несе подвійну відповідальність. Колегам пообіцяв бути справедливим керівником та стати на захист мешканців Хмельниччини.

- В першу ми маємо спільно з колегами стати на захист громадян та разом протидіяти злочинності. Продовжити реалізацію розпочатих реформ. Я готовий брати на себе відповідальність, як за людей так і за працівників поліції, - наголосив Анатолій Щадило.

Що відомо про Анатолія Щадила

Анатолій Щадило вихідець із Хмельниччини. Він народився в Дунаєвецькому районі. Першу освіту здобув у Кам’янці-Подільському. Далі пішов працювати до міліції. Займав керівні посади. До 2014 року був заступником начальника обласного управління міліції на Волині. Згодом став старшим інспектором тренінгового центру ГУНП у Київській області. В 2016 році захистив кандидатську з юридичних наук. Наступного року став заступником начальника столичного управління МВС. Носить звання полковника. 

Зараз Анатолію Щадило 52 роки. Він одружений та має двох синів. В декларації нового очільника поліції Хмельниччини, яка охоплює 2018 рік - квартира в столиці площею 125 квадратних метрів. Також він має 6 земельних ділянок в Київській області та паркомісце в столиці вартістю 51 тисячу гривень. 

Згідно декларації, дружина Анатолія Щадила володіє ще двома квартирами у столиці. Їх площа 79 та 130 квадратних метрів. На дружину нового начальника поліції також зареєстровано садовий дачний будинок у селі Проців Бориспільського району. Його площа сягає 238 метрів квадратних. Крім цього в Ірини Щадило є земельна ділянка в цьому селі та паркомісце в столиці. 

Родина Проців спільно володіє ще кількома недобудовами серед них: будинок, гараж та лазня в селі Проців. А на їх сина зареєстрована квартира площею 85 квадратних метрів, яка ще не здана в експлуатацію. 

Дружина Анатолія Щадила володіє автомобілем “NISSAN JUKE” 2013 року випуску. Сам Анатолій є власником катеру та двох причепів. 

У графі доходи в Анатолія Щадила вказана не лише заробітна плата, яка складає 24 433 гривні в рік. Крім неї поліцейський отримує пенсію в сумі 98 860 гривень на рік. Від підприємства ПРАТ "НОВА ЛІНІЯ" він отримує заробітну плату понад 286 тисяч гривень в рік. 

Його дружина має дохід від здачі в оренду об’єктів нерухомості (189 тисяч гривень в рік). А в декларації за 2017 рік невідомий іноземний громадянин, ім’я якого Анатолій Щадило не вказав, зробив його сину Олександру подарунок у вигляді 3 мільйонів 270 тисяч гривень.

Також поліцейський спільно із дружиною володіє значною сумою грошових коштів у валюті. В розмірі 170 тисяч доларів. А на Анатолія Щадила ще відкрито рахунок у Приватбанку на суму 70 тисяч гривень.

Джерело.

2ogoloshenya