Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Нова влада забезпечує спробу реваншу фармацевтичної мафії. Про це заявила колишній очільник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун.

Екс-в.о міністра повідомила, що Рахункова палата проведе перевірку діяльності Міністерства охорони здоров'я за 2016-19 роки, коли вона очолювала відомство.

"Минулого тижня Комітет із питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування отримав прохання звернутися до Рахункової палати для проведення аудиту діяльності Міністерства у 2016-2019-х. Комітет рішуче підтримав таку пропозицію більшістю голосів.

Прохання до комітету надійшло від Петра Багрія, фірми якого за часів Богатирьової були чи не основними продавцями ліків за завищеними цінами для МОЗ.

МОЗ – це єдине міністерство, в якому попросили провести аудит останніх трьох років роботи. Така вибірковість свідчить про чітке завдання створити підстави для видуманих кримінальних переслідувань і тиску на мене і членів нашої команди. Втрата мільярдних потоків – річ, яку не пробачають.

Можна констатувати, що єдині реальні дії нової влади у сфері охорони здоров'я – це забезпечити спробу реваншу фармацевтичної мафії", - заявила Супрун.

Джерело.

2ogoloshenya