Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Мінрегіон оновлює державні будівельні норми (ДБН) щодо благоустрою, зокрема, наразі вивчається пропозиція – передбачати у нових або реконструйованих парках відповідні інженерні мережі для розміщення невеликого сучасного кафе чи магазину для зручності відвідувачів.

Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, повідомляє пресслужба відомства.

“Зазвичай під час прогулянки парком, особливо з дітьми, потрібні 2 важливі речі. Перше — нормальний туалет у близькій доступності. Друге — місце, де можна придбати питної води, морозива або просто перепочити, випити кави. І для того, щоб це було цивілізовано і сучасно організовано, звичайно потрібні відповідні умови та проведені необхідні комунікації. Тому зараз ми розглядаємо пропозицію передбачати такі речі в нових парках відразу при проєктуванні. Щоб у кожному новому парку було сучасне стаціонарне кафе чи магазин. Щоб там або поряд був нормальний доступний туалет для всіх та інші зручності”, — сказав Парцхаладзе.

Він наголосив, що такі зміни не означатимуть, що кафе у парках будуть на кожному кроці. У нових нормах, що розробляються, має бути обов’язково чітко прописано максимально можлива кількість таких кафе, яка залежатиме від загальної площі парку чи кількості відвідувачів.

Джерело.

2ogoloshenya