Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
Генпрокурор розповів, що діяльність такого підрозділу буде пов'язана із забезпеченням роботи в районі ООС.

Нині існує необхідність у підрозділі прокуратури, який займався б розслідуванням злочинів проти порядку несення військової служби, заявив генеральний прокурор Руслан Рябошапка в інтерв'ю "РБК-Україна".

Генпрокурор розповів, що діяльність такого підрозділу буде пов'язана із забезпеченням роботи в районі ООС.

За словами Рябошапки, також може бути створений департамент, який займатиметься розслідуванням військових злочинів і злочинів проти людяності, збиратиме і документуватиме всі матеріали, пов'язані з "подіями на сході і з окупацією Криму", та взаємодіятиме з органами юстиції інших країн.

Закон, що передбачає ліквідацію військової прокуратури, буде розглядатися парламентом на цьому тижні, повідомив Рябошапка. Після цього, за його словами, буде визначено порядок передачі виробництв. Частина працівників у ​​військовій прокуратурі, на думку генпрокурора, повинна залишити свої посади, це буде відбуватися через переатестацію.

Джерело.

2ogoloshenya

 

 

INSTA

фон телеграм для сайту 1