Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова не отримувала від своєї російської колеги Тетяни Москалькової офіційної пропозиції щодо припинення кримінального переслідування осіб, яких напередодні обміняли.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"Я, як і ви, прочитала про це в новинах. Якщо вона звернеться офіційно і буде це пропонувати, то ми будемо це питання розглядати. Потрібне звернення, адже так можна говорити будь про що. Сьогодні немає ніяких пропозицій", - зазначила Денісова.

Таким чином вона відповіла кореспондетам на запитання щодо заяви омбудсмена Росії Тетяни Москалькової з приводу того, щоб припинити кримінальне переслідування всіх тих, кого обміняли. 

Також Денісова наголосила, що сторони продовжуватимуть працювати над тим, щоб відбулися наступні звільнення.

Нагадаємо, уповноважена з прав людини в РФ Тетяна Москалькова запропонувала укласти між Україною та Росією угоду, що дозволить припиняти кримінальне переслідування росіян і українців на паритетних засадах.

Джерело.

2ogoloshenya