Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

7 вересня в ізоляторі тимчасового тримання вкоротив собі віку 32-річний вінничанин. Його підозрювали у катуванні своїх дітей та розповсюдженні порнографії.

Вінницький міський суд узяв чоловіка під варту, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Сьогодні суд узяв його під варту. Після повернення із засідання в ізолятор тимчасового тримання в одиночній камері підозрюваний вчинив самогубство – повісився на простирадлі", - сказано в повідомленні.

Працівники ізолятора надали арештованому першу домедичну допомогу, викликали швидку допомогу, але врятувати його не вдалося.

Законність дій працівників ІТТ перевірить Державне бюро розслідувань.

Чоловіка затримали 5 вересня. У нього на вихованні були двоє всиновлених дітей: 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Це діти його колишньої дружини, яку 2017-го судом позбавили батьківських прав. Слідчі встановили, що у вихованні чоловік застосовує до малолітніх дітей фізичне насильство. Крім того, він у групах, у мобільних додатках розповсюджував фото- та відеоматеріали, що містять дитячу порнографію.

Джерело.

2ogoloshenya