Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

"Не пам'ятає, що сталося": вбивці 4-річного хлопця та його батька обрали запобіжний захід

13 березня, у Павлоградському суді обрали запобіжний захід 18-річному школяреві, який убив хлопця, 4 роки, та його 30-річного батька, а також поранив матір дитини Вікторію, 35 років.

Підозрюваний на час слідства буде під вартою.

На суд він приїхав із перемотаними бинтами руками. Йому зачитали обвинувальний акт. Як зазначив адвокат підозрюваного у вбивстві Володимир Маньковський, його підзахисний захищав себе, але зараз не пам'ятає, що сталося.

Також на суд прийшли павлоградські активісти – представники громадських організацій, "Національних дружин" та "Національного корпусу" Павлограда, бо до них дійшла інформація, що хлопець через свої родинні зв'язки може залишитись безкарним.

"Це був наш сусід, що живе навпроти. Мій чоловік Сеня вийшов. А потім він закричав: "Віточка!". Відразу за моїм чоловіком почав вилітати з дому і цей хлопець. І я зрозуміла, що потрібно двері закривати. Я закрила двері, коли почула, як розбивається скло і наш сусід лізе в наш будинок", - розповіла в лікарні постраждала Вікторія.

Трагедія сталася в ніч проти 11 березня о 23:20. 18-річний школяр, учень 11 класу школи № 3 Павлограда, переліз через паркан приватного будинку й увірвався до своїх сусідів - сім'ї з 4-річною дитиною. Спочатку злочинець завдав численні ножові поранення 30-річному чоловіку, потім добрався і до матері малолітньої дитини – вагітної жінки 35-річної Вікторії. Останню він вдарив, а потім порізав ножем її живіт, вона знепритомніла, але вижила. Потім зарізав дитину, яка в той момент прокинулась і почала плакати. Вікторію доставили в міську лікарню №4 у реанімаційне відділення. Після розправи над родиною хлопець втік з місця скоєння злочину. За офіційною версією правоохоронців, його особу встановили та затримали через кілька годин після скоєння злочину. Виявилося, що хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв. З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва.

Джерело

2ogoloshenya