Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Картинки по запросу Росія готується до швидкої агресії - Полторак

Нарощування кількості російських військ поблизу кордонів з Україною та в окупованому Криму свідчить про ймовірну підготовку Росії до швидкого наступу.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак під час зустрічі із литовськими журналістами.

"На кордоні з Україною сьогодні Росія зосередила 19 батальйонно-тактичних груп першого та другого ешелонів. Крім того, РФ на території Донецької та Луганської областей створила два армійські корпуси загальною чисельністю 43 тисячі чоловік. Ці корпуси мають на озброєнні танки, реактивні системи залпового вогню, артилерійські системи, броньовану техніку, яка була перекинута з території Росії.

Головна мета цього угруповання полягає в тому, щоб швидко, без тривалої підготовки була можливість здійснити агресію проти України", - сказав Полторак.

Росія перекидає на кордони з Україною та країнами Балтії підрозділи і за три роки буде готова до повномасштабного наступу. Зокрема, до українського кордону з боку Новоросійська Краснодарського краю РФ підійшла колона військової техніки з символікою ООН.

Джерело

2ogoloshenya