Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У неділю, 25 серпня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі в результаті ворожих обстрілів були поранені четверо військовослужбовців, один з них помер. 

Інформація про це з’явилася на сторінці ООС у Facebook.
Як повідомляється, від початку поточної доби в результаті обстрілів збройних формувань Російської Федерації були поранені 4 військовослужбовці зі складу Збройних сил України.

Зазначається, що під час евакуації до медзакладу один з постраждалих помер від отриманих травм.

"На жаль, під час евакуації до медичного закладу один з наших побратимів від отриманих поранень помер. Інші військовослужбовці вже перебувають під наглядом медичних спеціалістів", - заявили у відомстві.

На Донбасі загинув один військовий, ще троє поранені

Нагадаємо, що впродовж минулої доби, 24 серпня, російські найманці п'ять разів відкривали вогонь по позиціям підрозділів Об'єднаних сил, в супереч домовленостям про безстрокове перемир'я. Бойовики били з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Вчора втрат серед українських військових не було зафіксовано.

Джерело.

2ogoloshenya