Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Вчора, 22 серпня, президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон провели телефонну розмову, в ході якої Джонсон заявив, що на самміті G7 у Франції буде відстоювати позицію про неможливість відновлення членства Росії в групі, поки РФ продовжує агресію проти України.

Про це повідомляє прес-служба президента Зеленського.

"Співбесідники погодилися, що в умовах агресії РФ в Україні, окупації Криму і невиконання Росією Мінських домовленостей неможливо говорити про повернення РФ на міжнародний майданчик, де вирішуються глобальні питання. Володимир Зеленський отримав завірення, що така чітка позиція буде продемонстрована на черговому самміті "сімки", що відбудеться 24-26 серпня у Франції, - йдеться у повідомленні.

Також Джонсон запросив Зеленського відвідати Великобританію з офіційним візитом і привітав його з прийдешнім Днем незалежності і побажав успіхів та процвітання українському народові.

Джерело.

2ogoloshenya