Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
 
Працівники Городоцької прокуратури в суді довели, що обвинувачений порушив правила безпеки дорожнього руху. Внаслідок чого у січні сталося ДТП в селі Скаржинці Ярмолинецького району. На жаль, тоді загинули двоє.
Слідчі під час досудового розслідування встановили, що водій «Fiat Scudo» був напідпитку. Чоловік перетнув лінію дорожньої розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху. Обгін закінчився зіткненням з автомобілем «ЗАЗ». Внаслідок цього водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ» отримали травми не сумісні з життям, а пасажир автомобіля «Fiat Scudo» тяжкі тілесні ушкодження. Повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
 

Сторона обвинувачення в суді повністю довела винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286  КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).
 

«Вироком Ярмолинецького районного суду Хмельницької області засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки», - повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк.
 

2ogoloshenya